Gæstebog

Anmeldelser

Fra: Jan og Henriette forældre til Milo (2020-2022).

Anmeldelse:

Der findes ikke noget bedre sted end Karinas pasningsordning, til ens børn.
Karina er den mest omsorgsfuld, kærlige, kreative og fantastiske person der findes.
Karina møder ens barn med smil og åbne arme HVER dag, og dér hvor barnet er den pågældende dag, det skal afleveres hos hende.
Er der liv og glade dage fra barnets side, så er de i gang med det samme med sjov og ballade / kreativitet eller andet.
Er der en dag hvor barnet er lidt trist og ikke helt oplagt, så møder man en Karina der virkelig giver ekstra omsorg og kærlighed til barnet og sørger for at barnet får en god og fantastisk dag alligevel.

Karina er meget kreativ sammen med børnene, samt de oplever
mange ting på deres ture rundt omkring, hvilket vi kan se har udviklet vores dreng på en helt unik og selvstændig måde.

Ved at Karina som udgangspunkt kun har 4 børn, gør at hun virkelig har tid og overskud til at være der 100% for ens barn, og det er guldværd på alle måder.

Vi har været så glade for den måde du har indvirket og udviklet vores dreng på, og vi er så taknemmelige for at vi igen med lillebror har den store fornøjelse at være hos dig, som har været det store ønske fra dag et.

Da Milo hørte at lillebror skulle være ved dig var hans kommentar: “ Mor skal han ned til MIN Karina ? Hun er så sød og dejlig. En erklæring fra en dreng der virkelig elskede Karina, samt at komme ned til hende og hele hendes familie hver dag.

 

Fra: Marie Louise, oktober 2021

Anmeldelse:

⭐⭐⭐⭐⭐ 5-stjerner
Verdens mest fantastiske , dygtigste og kærligste dagplejemor. Karina omfavner, inkluderer og lærer børnene, hvordan de skal møde verden og andre. De gode værdier og den kærlighed mit barn er blevet mødt med fra hele familien giver den bedste start på livet. Vi har altid følt os i trygge hænder hos Karina og har nydt godt af alt det Karina har gjort for vores barn. Vi er evigt taknemmelige og vil aldrig glemme de gode år hos Karina.

 

Fra: Mette og Michael – forældre til Alberte (november 2018-juni 2020)

Anmeldelse:

Ingen tvivl – det ultimativt bedste sted man kan give sit barn! Magen til nærværende, omsorgsfuldt og fantastisk menneske skal man lede længe efter! Og Karinas familie er lige så stor en del af børnenes liv, og børnene elsker det!
Der er knus og kram, nybagte boller, leg og masser af kreative projekter.
Det var meget vemodigt at skulle sige farvel til denne helt igennem perfekte dagplejemor til vores datter. Men uden tvivl at du har givet Alberte og os den bedste start 🙂

 

Fra: Claus & Josefine – forældre til Ella (2018-2019)

Anmeldelse:

Den største omsorg og hjerterum der findes på denne jord, er lige der på Højdedraget hvor du bor.

Kære søde omsorgsfulde Karina.
Det er vildt som det sidste år er fløjet afsted!
Da vi snakkede sammen første gang i telefon, var der ingen tvivl om at det var STEDET! Fra dag ét har vi været så trygge ved at aflevere vores Ella hos dig.

Altid mødes man med åbne arme og et smil, aldrig opleves der stress og jag!
Hjemmebag, sjov, kreative lege, sprogudvikling, udforske naturen, lange gåture, vandplaskeri om sommeren og vigtigst af alt krammere og stor rummelighed til alle børn HVER dag!

Børnene er ALTID i centrum! Altid har du papir klar til løbenæser, smørre tørre læber, på spring med mere/mindre tøj når vejret svinger.
Hele familien på Højdedraget bidrager til, at gøre Karina’s private dagpleje til det mest unikke, kærlige, hjemlige og hyggelig sted for et barn at være.

Meget fleksibel, stabil og god til at støtte/vejledning i nye læringsprocesser, har i den grad været til stor glæde for os.

De varmeste anbefalinger til Karina!
Alle børn burde opleve Karina!
Ja tak og et stort 5 tal herfra.

 

Fra: Forældre til Elias (juni 2015 – januar2017)

Anmeldelse:

Når man kommer ind i dit hjem, mødes både voksen og barn af roligt nærvær. Der er stensikkert morgenkram til barnet og ofte duften af nybagte boller i næseborene. I loftet hænger de nyeste kreationer, som børnene har lavet. Om vinteren er der tit stearinlys i mørket. Det hele sætter stemningen for, hvordan det er at gå i din dagpleje. Foruden et rigt udeliv med aktivitet er der nemlig tid til kreativitet og hygge. Der er både plads til at lære og til at være.

Det bedste i din dagpleje er dit åbenlyse engagement og de knus, der uddeles HVER dag. Du er i øjenhøjde med børnene, og du kender og tager hensyn til deres individuelle behov. Hertil kommer, at din mand og dine tre piger går op i dine dagplejebørn. Man føler som forældre, at ens barn har en ekstra familie.

Du har haft stor andel i, at vores søn blev klar til børnehave. Du lærte ham at tage tøj af og på, men også ting som at pakke madpakke op. Hvem forventer egentlig det af en dagplejer? Du går “all in” på rigtig mange måder, for du vil både børn og forældre det bedste. Samtidig er du stabil, hvilket betyder meget for en tryg hverdag.

Vi kunne skrive meget mere, men det er egentlig meget simpelt for os: Alle burde have en Karina!

 

Fra: Sanne Vestergaard

Anmeldelse:

Vi vil gerne give Karina vores varmeste anbefalinger. Hos hende fik vores søn den bedste start man kunne ønske sig. Der duftede altid af nybagte boller, når vi afleverede om morgenen, og der var altid tid og ro til at tage godt imod det enkelte barn. Dagene var fyldt med leg, kreativitet, sang og dans til musik. Vores søn var ørebarn, og han fik lagt dræn flere gange i løbet af sin dagplejetid. Karina var fantastisk god til at rumme de udfordringer som øreproblematikkerne til tider medførte, og hun var en stor støtte for os forældre.  Vi er nok forholdsvis pylrede forældre, men vi har altid været trygge ved at aflevere vores søn hos Karina. Hun har virkelig hjertet med i sit arbejde, og vi er hende dybt taknemmelige for den omsorg og kærlighed som hun gav vores Alexander i de første vigtige år i livet. Alexander er nu 5 år gammel, og han taler stadig om Karina og mindes hende med glæde.

 

Fra: Forældre til Maja

Anmeldelse:

Vi kan kun give vores aller varmeste anbefalinger til Karinas dagpleje. Hos Karina er børnenes behov og trivsel i centrum. Følelsen af tryghed, stabilitet og hjerterum giver børnene de optimale muligheder for udvikling og læring. Hos Karina uddeles knus og kram ad libitum. Kreative og varierede aktiviteter både ude og inde kombineret med tid til ro og fordybelse, har i vores øjne været opskriften på en perfekt dagplejetid på Højdedraget 74. Tak Karina! – Du har gjort en forskel for Maja og os 🙂

Skriv en anmeldelse