Sådan arbejder jeg

Jeg arbejder efter pædagogiske læreplaner og laver hver uge en plan, som dokumenterer dette. Programmet er dog ikke mere fast end, at det kan ændres efter børnenes behov. Jeg tager udgangspunkt i børnegruppen og tilpasser aktiviteterne, så de er alderssvarende til gruppen. Jeg er 100% nede i børnehøjde og skaber et spændende børnemiljø såvel inde som ude i naturen.

Den frie leg er også vægtet højt i min private pasningsordning. Børnene finder sammen og leger, fordi det er sjovt. De bygger venskaber og sociale relationer på kryds og tværs. Gennem legen får børnene erfaringer med at udforske og afprøve, og de lærer sig selv at kende. Jeg er naturligvis med på sidelinjen, hvor jeg støtter og guider børnene i at bruge deres fantasi og nysgerrighed.

Maj 2018 blev jeg Certificeret DGI Idrætsdagplejer. Dette kan du læse mere om ved at vælge “Certificeret DGI Idrætsdagplejer” på forsiden af min hjemmeside.

Vi går ikke i legestue. Til gengæld mødes jeg med forskellige kolleger og deres dagplejebørn på byens legepladser, samt vi tager på ture sammen i naturen.

Privat dagpleje i Støvring. Glade BØRN leger BEDST. Starten er vigtig - dagplejen er rigtig. Det er næsten som hjemme - ikke at forglemme :-)
Privat dagpleje i Støvring. Glade BØRN leger BEDST. Starten er vigtig - dagplejen er rigtig. Det er næsten som hjemme - ikke at forglemme :-)
Privat dagpleje i Støvring. Glade BØRN leger BEDST. Starten er vigtig - dagplejen er rigtig. Det er næsten som hjemme - ikke at forglemme :-)
Privat dagpleje i Støvring. Glade BØRN leger BEDST. Starten er vigtig - dagplejen er rigtig. Det er næsten som hjemme - ikke at forglemme :-)