Hvem er jeg?

Hej! Mit navn er Karina Sørig.

Jeg elsker at være omgivet af børn, derfor kan jeg sige, at jeg har VERDENS BEDSTE JOB 🙂
Efter at have været ansat som kommunal dagplejer i 11 år, besluttede jeg, at der skulle ske noget nyt. Jeg fortsatte derfor pr. 1. marts 2018 i samme spor – men valgte fremadrettet privat regí.
Jeg er godkendt af Rebild Kommune til pasning af op til fem børn i mit hjem. Dog har jeg valgt kun at have fire faste børn, da det giver mere tid, ro og overskud til det enkelte barn.

Jeg er gift og mor til tre skønne piger – de to ældste er flyttet hjemmefra og studerer i henholdsvis Aalborg og Aarhus, mens den yngste går på Støvring Gymnasium. Når min familie er hjemme, er de ofte en del af vores hverdag, hvilket mine dagplejebørn nyder.

Jeg er kendt som en rolig, smilende og stabil person, der vil mine dagplejebørn og forældre det allerbedste. Hos mig får alle børn knus, kram og kærlighed hver dag 🙂

Jeg har løbende dygtiggjort mig med relevante kurser. I min faglige værktøjskasse har jeg bl.a. grundkursus for dagplejere, ICDP – relations- og ressourceorienteret pædagogik i dagplejen, “Barnets første 1000 dage” kursus august-oktober 2023, “Børns sociale adfærd” kursus maj-juni 2024, førstehjælp til børn 0-3 år – og i maj 2018 blev jeg Certificeret DGI Idrætsdagplejer. Desuden har jeg en del erfaring med børn med sproglige og motoriske udfordringer samt sensitive børn.

På de følgende sider er der mange andre oplysninger om min private pasningsordning, hvor du er velkommen til at gå på opdagelse 🙂

Privat dagpleje i Støvring. Glade BØRN leger BEDST. Starten er vigtig - dagplejen er rigtig. Det er næsten som hjemme - ikke at forglemme :-)