I tilfælde af sygdom

Små børn kan ofte være syge og trænger i den forbindelse til ro, omsorg og pleje. Da I som forældre er langt de bedste til at sørge for dette, modtages der ikke syge børn i mit hjem. Samtidig skal de øvrige børn ikke udsættes for unødig smitte. Med sygdom mener jeg, både det der lægeligt kan konstateres, og det der kan være almen utilpashed. Eksempelvis kan barnet sagtens være sløjt uden at have feber. Derfor er det indimellem en vurdering, som bygger på erfaring og gensidig tillid, der afgør om jeres barn anses for at være syg.

Barnet er rask, når det kan deltage i de aktiviteter det plejer – uden at kræve særlig pasning.

Hvis jeres barn bliver syg, mens det er hos mig, ringer jeg naturligvis efter jer, så I hurtigst muligt kan komme og hente jeres barn. Bliver jeres barn syg derhjemme, kontakter I mig, gerne via SMS, med besked herom.

Når jeres barn er klar til at komme afsted igen, kontakter I mig senest kl. 8 samme morgen – alt sammen af hensyn til planlægningen af dagen for de andre børn.

Jeg er så heldig, at jeg har et rigtig godt helbred og er dermed sjældent syg (7-9-13). Men skulle det ske, at jeg bliver syg, skal I selv arrangere pasning til jeres barn. Jeg kontakter jer ved sygdom hurtigst muligt. I hører ligeledes fra mig (senest dagen før), når jeg igen er frisk og klar til at møde på arbejde.

Privat dagpleje i Støvring. Glade BØRN leger BEDST. Starten er vigtig - dagplejen er rigtig. Det er næsten som hjemme - ikke at forglemme :-)